Αποτέλεσμα εικόνας για coloured diamonds

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ

Μερικά από τα πιο σπάνια διαμάντια  είναι τα φανταχτερά χρωματιστά διαμάντια . Περίπου ανα 10.000 φυσικά διαμάντια , μόνο το ένα θεωρείται « fancy ” .

Συχνά σύγχυση με τις παραλλαγές των λευκών διαμαντιών, τα χρωματιστά διαμάντια αναφέρονται σε φανταχτερά χρώματα που είναι πολύ πιο σπάνια στον κόσμο των διαμαντιών.

Με χρώματα που κυμαίνονται από κίτρινο, κόκκινο, μπλε, ροζ και γκρι, μπορείτε να επιλέξετε την ένταση του χρώματος που αναφέρεται στο βαθύ χρώμα και όσο μεγαλύτερη είναι η ένταση τόσο πιο σπάνιο είναι το διαμάντι.

Τα χρωματιστά διαμάντια είναι πολύ πιο σπάνια και επομένως συνήθως πιο ακριβά από τα λευκά διαμάντια αλλά κρατάμε μία από τις ευρύτερες επιλογές που θα βρείτε online. Όλα τα χρωματιστά διαμάντια μας είναι πιστοποιημένα από την IGL, GIA, IGI, HRD, AGS και EGL και σας προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα και την πιο αξιόπιστη πιστοποίηση διαμαντιών στον κόσμο. Εάν δεν βλέπετε κάποια επιλογή που να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σας, επικοινωνήστε μαζί μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε στην αναζήτησή σας.

Τι είναι οι πολύτιμοι λίθοι;

Διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια θεωρούνται όλοι πολύτιμοι λίθοι. Αυτό σημαίνει ότι αντίθετα από τους ημιπολύτιμους πολύτιμους λίθους, τα πολύτιμα πετράδια είναι γενικά πολύ πιο επιθυμητά λόγω των περιπλοκών και της απομακρυσμένης προέλευσης αυτών των πολύτιμων λίθων.

Η αξία που δίνεται στους ημιπολύτιμους λίθους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το χρώμα, τη διαθεσιμότητα και την ποιότητα. Οι πολύτιμοι λίθοι σχηματίζονται για μεγάλες χρονικές περιόδους με αρκετές διαδικασίες που περιλαμβάνουν:

Igneous – Αυτές οι πολύτιμοι λίθοι δημιουργούνται βαθιά μέσα στη γη (Διαμάντια, Ruby, Sapphire)

Υδροθερμική – Αυτές οι πολύτιμοι λίθοι σχηματίζονται όταν οι ποσότητες των πλούσιων σε μεταλλικά νερά δροσερά (Emerald)

Μεταμορφωτικά – Αυτοί είναι πολύτιμοι λίθοι που «μορφοποιούνται» λόγω της έντονης θερμότητας και της πίεσης. (Sapphire, Ruby)

Ιζηματογενή – Πολύτιμοι λίθοι που σχηματίζονται λόγω ύδατος που εναποθέτουν ιζήματα, τα οποία διαλύονται στο νερό όπου αργότερα συσσωρεύονται και στερεοποιούνται. (Οπάλιο)

Με πολλά μοναδικά και ξεχωριστά σχήματα και περικοπές έχει αυστηρά πρότυπα για τις αναλογίες, το πρόσωπο και το γυάλισμα που εξασφαλίζουν ότι όλοι οι πολύτιμοι λίθοι έχουν μέγιστη λάμψη, υψηλή σαφήνεια και ζωντανό χρώμα.

Η διαδικασία παραγωγής εξασφαλίζει ότι όλοι οι πολύτιμοι λίθοι παράγονται δεόντως και όλοι οι πολύτιμοι λίθοι είναι πλούσιοι σε χρώμα και κομμένα, με την προϋπόθεση ότι είναι πολύ ξεχωριστό. Γοητευτικό Emerald

«Τα σμαράγδια είναι το στολίδι της Αφροδίτης, οι ισχυρές αγάπες και οι γοητείες γονιμότητας».

Οι πρωταγωνιστές αυτού του γοητευτικού πολύτιμου λίθου, αναπτύσσουν κρυστάλλους σμαραγδένιας σε μια αποκλειστική και εκτεταμένη διαδικασία που εφευρέθηκε πριν από 75 χρόνια. Χρειάζεται περίπου ένας χρόνος για να ολοκληρωθεί, εκ των οποίων 9 μήνες από αυτό, ξοδεύεται απλά να καλλιεργείται ο φυσικά εξορύσσεται σπόρος ενός λεπτού κολομβιανού σμαραγδένιου.

Royal Ruby

«Ο κόσμος του πάθους».

Το Chatham αναπτύσσεται με κρυστάλλους ρουμπίνι σε μια εξαμηνιαία διαδικασία που έχει εξελιχθεί και εξευγενιστεί εδώ και δεκαετίες. Η διαδικασία ξεκινάει με έναν φυσικά εξορύξιμο σπόρο λεπτό βιρμανικό ρουμπινί. Οι συνθήκες πρέπει να είναι ακριβώς σωστές για να δημιουργηθεί ο τέλειος πολύτιμος λίθος.

Serine Sapphire – Λαμπρό μπλε

«Το κόσμημα της αλήθειας, της πιστότητας και της ψυχής» – Φοράει η ίδια η Kate Middleton.

Τα μπλε ζαφείρια είναι το πιο δύσκολο κρυστάλλινο κόσμημα που μεγαλώνει ο Chatham. Τα ζαφείρια γέννησαν την ηλικιακή παλιά παράδοση για να φορούν “κάτι μπλε”. Αυτό το κόσμημα πιστότητας είναι μια τέλεια επιλογή για να συμβολίσει μια υπόσχεση. Το Sapphire έγινε ακόμα πιο δημοφιλές αφού η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Κέιτ Μίντλτον αγκάλιασαν το όμορφο αυτό κόσμημα. Στην πραγματικότητα, οι αρχαίοι Πέρσες πίστευαν ότι η γη στηρίζεται σε ένα γιγάντιο ζαφείρι και οι αντανακλάσεις της είναι αυτό που βλέπουμε ως ουρανό και θάλασσα.

Serine sapphire – Πείτε Ναι σε ένα Κίτρινο Ζαφείρι

«Το σύμβολο της αισιοδοξίας και της εμπιστοσύνης».

Η πέτρα της ατομικής πνευματικότητας κάνει την ομορφιά του κίτρινου ζαφείρι πολύ πιο προσιτό με τα εργαστηριακά κίτρινα ζαφείρια. Ο αυξανόμενος κίτρινος κρύσταλλος ζαφείρι διαρκεί περίπου έξι μήνες ξεκινώντας από έναν σπόρο λεπτό κίτρινο ζαφείρι της Σρι Λάνκα. Μια πραγματική μοναδική συστροφή στο κλασσικό μπλε ζαφείρι.