ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ –  MONOPETRA SKOULARIKIA

Μονόπετρα σκουλαρίκια με διαμάντια η μπριγιάν για μια εντυπωσιακή νύφη για την ώρα του γάμου. Εντυπωσιακά συνδυασμένα τα μονόπετρα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια διαμάντια η μπριγιάν για την μεγάλη στιγμή του γάμου !

Μοναδικά σκουλαρίκια για τις δικές σας ξεχωριστές στιγμές. Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη συλλογή μας το δικό σας μονόπετρο σκουλαρίκι με μπριγιάν ή διαμάντια. Όλα τα σκουλαρίκια του εργαστηρίου μας συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας !

Ξεχωριστό μονόπετρο σκουλαρίκι για αρραβώνα η γάμο. Ξεχωρίστε μέσα από την μεγάλη γκάμα μονόπετρα σκουλαρίκια με μπριγιάν ή διαμάντια για την αγαπημένη σας. Μονόπετρο σε τιμές εργαστηρίου με πιστοποιητικό γνησιότητας για τα διαμάντια. Το διαμάντι ή αδάμας (στη καθαρεύουσα) είναι περίφημο ορυκτό για την ισχυρή λάμψη του και την πολύ μεγάλη σκληρότητά του με ιδιαίτερη διεθνή εμπορική αξία !

Επιλέξτε ένα σκουλαρίκι με διαμάντια τόσο μοναδικό όσο η αγαπημένη σας. Ένα μονόπετρο σκουλαρίκι με διαμάντι το οποίο θα διατηρήσει καθ’ όλο το υπόλοιπο της ζωής της σαν ένα σημάδι της αγάπης του και της αφοσίωσής του σ’ εκείνη. Στο κατάστημα μας θα δείτε μονόπετρα σκουλαρίκια  ανάμεσα από 500 σχέδια με ξεχωριστό στυλ & design στις καλύτερες τιμές της αγοράς βάσει της ποιότητας τους !
Η μεγάλη μας πείρα των 100 ετών στα διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια  ζαφείρια και στους πολύτιμους λίθους δεμένα πάνω στα χειροποίητα κοσμήματα σας εγγυάται την άριστη τους ποιότητα & αισθητική !

Μοναδικά πρωτότυπα διαμάντια σε μονόπετρα σκουλαρίκια με διαμάντια για τις δικές σας ξεχωριστές στιγμές. Επιλέξτε μονόπετρα σκουλαρίκια με διαμάντια πιστοποιημένα από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα διεθνούς φήμης και εγγύηση GIA, HRD, IGI, EGL !

Διαμάντια με πολλούς τύπους κοψιμάτων που είναι διαθέσιμες και υψηλό επίπεδο σαφήνειας, κοπής και χρώματος, σίγουρα θα βρείτε το τέλειο δώρο με διαμάντια που θα συμπληρώνουν το μοναδικό στυλ για το γάμο σας η αρραβώνα που θα κάνετε !

 Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών :

Κατάστημα : Ισόγειο Κατάστημα Βουκουρεστίου 35 Αθήνα Κολωνάκι, ΤΚ 10673 

Ισόγειο Κατάστημα Εργαστήριο & Έκθεση Κωνσταντινουπόλεως 33
Άνω Ηλιούπολη, ΤΚ 163 42
Τηλέφωνο: 2103615006 – Email: info@monopetro.com.gr

 

 

Βλέπετε 1–48 από 61 αποτελέσματα

Μονόπετρα Σκουλαρίκια