ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΚΟΛΙΕ

ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΚΟΛΙΕ MONOPETRA KOLIE

Μονόπετρα κολιέ με διαμάντια χειροποίητα για το γάμο η τον αρραβώνα  των ονείρων σας. Ξεχωρίστε με ένα μονόπετρο κολιέ με μπριγιάν & πέρλες που η λάμψη και φινέτσα θα κάνει την διαφορά. Ανακάλυψε το μονόπετρο κολιέ των ονείρων σου ! Μονόπετρα κολιέ υψηλής ποιότητας με διαμάντια στην καλύτερη τιμή των διεθνών αγορών.

Μοναδικά μονόπετρα κολιέ για τις δικές σας ξεχωριστές στιγμές. Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη συλλογή μας το δικό σας μονόπετρο κολιέ με μπριγιάν ή διαμάντια. Όλα τα μονόπετρα κολιέ του εργαστηρίου μας συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας !!!

Ξεχωριστό μονόπετρο κολιέ για αρραβώνα η γάμο. Ξεχωρίστε μέσα από την μεγάλη γκάμα μονόπετρα κολιέ με μπριγιάν ή διαμάντια για την αγαπημένη σας. Μονόπετρο σε τιμές εργαστηρίου με πιστοποιητικό γνησιότητας για τα διαμάντια. Το διαμάντι ή αδάμας (στη καθαρεύουσα) είναι περίφημο ορυκτό για την ισχυρή λάμψη του και την πολύ μεγάλη σκληρότητά του με ιδιαίτερη διεθνή εμπορική αξία !

Επιλέξτε ένα μονόπετρο κολιέ με διαμάντι τόσο μοναδικό όσο η αγαπημένη σας. Ένα μονόπετρο με διαμάντι το οποίο θα διατηρήσει καθ’ όλο το υπόλοιπο της ζωής της σαν ένα σημάδι της αγάπης του και της αφοσίωσής του σ’ εκείνη. Στο κατάστημα μας θα δείτε μονόπετρα δαχτυλίδια ανάμεσα από 500 σχέδια με ξεχωριστό design και στυλ στις καλύτερες τιμές της αγοράς βάσει της ποιότητας τους !
Η μεγάλη μας πείρα των 100 ετών στα διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια, ζαφείρια και στους πολύτιμους λίθους δεμένα πάνω στα χειροποίητα κοσμήματα σας εγγυάται την άριστη τους ποιότητα & αισθητική !

Μοναδικά πρωτότυπα διαμάντια σε μονόπετρα μενταγιόν με διαμάντια για τις δικές σας ξεχωριστές στιγμές. Επιλέξτε μονόπετρα κρεμαστά με διαμάντια πιστοποιημένα από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα διεθνούς φήμης και εγγύηση GIA, HRD, IGI, EGL !

Διαμάντια με πολλούς τύπους κοψιμάτων που είναι διαθέσιμες και υψηλό επίπεδο σαφήνειας, κοπής και χρώματος, σίγουρα θα βρείτε την τέλεια πρόταση με διαμάντια που θα συμπληρώνουν το μοναδικό στυλ για στην πρόταση που θα κάνετε !

1–12 από 61 αποτελέσματα