ΣΧΕΔΙΑ ΚΟΠΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ – SXEDIA KOPIS DIAMANTION

Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Ένα διαμάντι ταιριάζει σε κάθε είδος “γυναίκας”. Το διαμάντι έχει την ιστορία του και εξαρτάται ποια θα είναι η σωστή επιλογή για να εκφράσετε τη δική σας. Καθε πέτρα είναι σχολαστικά και μαθηματικά κομμένη για να επισημάνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενός διαμαντιού. Αυτό θα βοηθήσει για τη σωστή επιλογή του διαμαντιού. Ποιος άντρας δε θα ήθελε το καλύτερο για τη γυναίκα της ζωής του;

ΣΧΕΔΙΑ ΚΟΠΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ

Round Brilliant Cut Natural Diamond

Shape Round Brilliant

Shape Round Brilliant

Καθαρό, κλασικό, ευπροσάρμοστο. Με περισσότερη φωτιά και λαμπρότητα από οποιοδήποτε άλλο σχήμα, θα ήταν δύσκολο να πείσει κάποιον ενάντια σε αυτήν την επιλογή. Αξίζει να αναφερθεί ότι το στρογγυλό λαμπρό σχήμα, είναι η πιο ερεθισμένη περικοπή στον κλάδο για πάνω από έναν αιώνα. Οι κόφτες με διαμάντια έχουν χρησιμοποιήσει προηγμένες επιστημονικές θεωρίες για την αντανάκλαση του φωτός και ακριβείς μαθηματικούς υπολογισμούς για τη βελτιστοποίηση της φωτιάς και της λάμψης.

Princess Cut Natural Diamond

Shape Princess

Shape Princess

Η περικοπή Princess είναι ένα κλασικό και κομψό σχήμα. Με τις αιχμηρές γωνίες του μπορεί να υπερηφανεύεται περισσότερο για μια σύγχρονη άκρη. Αυτό το σχήμα είναι ο ιδανικός τρόπος για να τραβήξετε τη λάμψη και την απλή κομψότητα του καθιστώντας το το πιο λαμπρό από όλες τις πέτρες τετράγωνου και ορθογωνίου σχήματος.

Emerald Cut Natural Diamond

Shape Emerald

Shape Emerald

Η σμαραγδένια τομή ήταν μία από τις πρώτες περικοπές που θα χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό κοσμημάτων και με το ευρύ επίπεδό της επισημαίνει τη σαφήνεια και τη φυσική κρυσταλλική ανάπτυξη ενός διαμαντιού σε απαράμιλλο μέτρο. Με λεία ορθογώνια κορυφή και λεπτές κλιμακωτές πλευρές, το σμαραγδένιο κόψιμο προσκαλεί τον χρήστη να δει την εσωτερική του ομορφιά, τις τέλεια διαμορφωμένες όψεις αλλά και τη θαυμάσια δομημένη συμμετρία.

Radiant Cut Natural Diamond

Shape Radiant

Shape Radiant

Ένα τετράγωνο ή ορθογώνιο υβριδικό κομμάτι που συνδυάζει τη λαμπρότητα και το βάθος των κομματιών στρογγυλής, σμαραγδένιας και πριγκίπισσας, η ακτινοβολία είναι το πιο λαμπρό από όλα τα τετράγωνα σχήματα με αποτέλεσμα να το καθιστούν τόσο μια όμορφη και δραματική επιλογή.

 

Oval Cut Natural Diamond

Shape Oval

Shape Oval

Κάπου ανάμεσα στο στρογγυλό λαμπρό και το αχλαδιού σχήμα, η οβάλ κοπή είναι η τέλεια επιλογή. Απολαύστε τη λάμψη του στρογγυλού λαμπρού σε μια ελαφρώς σπανιότερη και πιο επιμήκη μορφή.

Cushion Cut Natural Diamond

Shape Cushion

Shape Cushion

Αυτό το διαμάντι υποδηλώνει το όνομά του. Είναι μια πέτρα τετράγωνη ή ορθογώνια με στρογγυλεμένες γωνίες, που μοιάζουν με σχήμα μαξιλαριού. Μία από τις πιο σπάνιες και πιο μοναδικές επιλογές. Οι μεγάλες εκφάνσεις του επιτρέπουν τη μεγάλη διασπορά του φωτός, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί είτε μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία φασματικών χρωμάτων είτε μια εξαιρετικά σπινθηριστική πέτρα. Κάθε κοπή διαμαντιού είναι μοναδική ώστε να μπορείτε να κάνετε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων επιπλέον ξεχωριστό.

Heart Cut Natural Diamond

Shape Heart

Shape Heart

Το απόλυτο σύμβολο αγάπης και αφοσίωσης, το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων σε σχήμα καρδιάς θα είναι για πάντα μια απόδειξη της σχέσης σας.Ένα διαμάντι σε σχήμα καρδιάς θεωρείται από καιρό μια σύνθετη δομή διαμαντιού, καθώς είναι πιο σπάνια από άλλα. Τα διαμάντια με σχήμα καρδιάς έχουν λαμπρές περικοπές με καμπύλες λοβούς που προέρχονται από μια κεντρική σχισμή. Οι λοβοί κλίνουν προς τα κάτω για να σχηματίσουν ένα αιχμηρό σημείο. Επιπλέον σπάνια και συμβολική περικοπή είναι ο ιδανικός τρόπος για να φορέσετε την καρδιά σας με το δάχτυλό σας. Σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ερωτευτείτε ταυτόχρονα.

Marquise Cut Natural Diamond

Shape Marquise

Shape Marquise

Τα διαμάντια Marquise αποκαλούνται συχνά ως διαμάντια “navette”, που σημαίνει “μικρό πλοίο” στα γαλλικά. Λόγω του σχήματος σκάφους του διαμαντιού του marquise έχει vintage σχήμα και σχέδιο. Επιπλέον άλλα χαρακτηριστικά αυτού του κοψίματος είναι το χρώμα και η καθαρότητα.

 

Trillion Cut Natural Diamond

Diamond - Triangle Cut Diamond Exporter from Mumbai

Αυτό το διαμάντι χρησιμοποιείται συνήθως για μια πλαϊνή πλευρά ή μια έμφαση στην πέτρα, με την εκπληκτική της λάμψη και φωτιά, αυτή η τριγωνική περικοπή θα μπορούσε να κάνει για μια τολμηρή είτε δραματική πασιέντζα. Έχει εκτιμηθεί όλο και περισσότερο για το εντυπωσιακό της αποτέλεσμα ως κεντρική πέτρα.

 

Pear Cut Natural Diamond

 

Pear

Shape Pear

Αυτό το διαμάντι είναι ντελικάτο, λεπτό και φίνο με εξαιρετική κοπή. Η μοναδική εμφάνιση του σχήματος αχλαδιού το καθιστά δημοφιλή επιλογή για μια ποικιλία κοσμημάτων με διαμάντια. Εάν επιλέξετε ένα επίμηκες σχήμα αχλαδιού, το μήκος του διαμαντιού δημιουργεί ένα λεπτό αποτέλεσμα αδυνατίσματος στα δάχτυλα.

 

ΣΧΕΔΙΑ ΚΟΠΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

Για δαχτυλίδια αρραβώνων που χαρίζουν μια παραμυθένια κομψότητα και θυμίζουν μοναδικές υπέροχες στιγμές η επιλογή του διαμαντιού είναι απαραίτητη προυπόθεση για να ολοκληρωθεί η πρόταση γάμου.

Για πληροφορίες Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών :

Online eshop monopetro.com.gr 

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2103615006

Email: info@monopetro.com.gr

Δείτε περισσότερα μονόπετρα δαχτυλίδια εδώ